Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lekarznasali
|
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 21:34 Temat postu: Koncert w W-wie PYTANIE! |
|
|
Witam wszystkich, mam pytanie. A mianowicie: na oficjalnej stronie naszego zespołu jest napisane, że koncert w stolicy ma się odbyc 27.06 o godz. 20, a na stronie święta wisły (bo w ramach tego wydarzenia, ma odbyc się koncert) jest napisane, że 26.06 o 21:00. Może ktoś wie jaka jest prawdziwa data. Proszę o szybką pomoc i z góry dziękuję  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 21:34 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wojtek
|
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 21:45 Temat postu: |
|
|
na 100% nie jestem pewien ale ja bym obstawiał 27
26 córka Kuby wychodzi za mąż i z tego co pamiętam z któregoś z wywiadów, Kuba wspominał o jeździe z Dobrzynia do Warszawy na wesele
dlatego ten koncert w wawie bedzie raczej 27  _________________ For life is quite absurd
And death's the final word.
You must always face the curtain with a bow.
Forget about your sin.
Give the audience a grin.
Enjoy it. It's your last chance, anyhow |
|
Powrót do góry |
|
 |
lekarznasali
|
Wysłany: Pon Cze 14, 2010 13:12 Temat postu: |
|
|
dzięki. menedżer mi już odpisał, że 27  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Blue
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 14:42 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobry koncert. W promieniach zachodzącego słońca rzeka wydawała się niegroźna, a powódź która była przyczyną zmiany terminu Święta Wisły odległa. Elektryczne Gitary występowały na pływającej scenie, która na szczęście była dobrze przymocowana do brzegu. Z przyjemnością wysłuchałam starszych kawałków takich jak "Trzecia macocha", "Kalesony" czy "Idę do pracy". Można było usłyszeć też nowe utwory: "Chodzę i tańczę" oraz "Kładź się na glebę". Na bis zespół wykonał "Spokój grabarza". Z zainteresowaniem oglądałam "Dyzmowe popisy". Jaskółka podczas koncertu to już standard, ale teraz na scenie dzieją się dziwne rzeczy. Jeszcze trochę, a zaczną się pojawiać duchy jak w "Roku diabła".
Podziękowania dla zespołu za miły koncert. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KaKa
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 00:13 Temat postu: |
|
|
Faktycznie unikalny koncert na wodzie, a jego sceneria i ciepłe, zbliżające się ku horyzontowi słońce, dodawało uroku i wyjątkowości.
Barka wraz z muzykami z lekka bujała w rytmie kolejnych utworów, tak jak publiczność, która radośnie zgromadziła się na brzegu Wisły.
EG na własnych barkach dźwignęli "Święto Wisły", o czym można się było przekonać podczas niekończących się braw . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 00:13 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |