Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pietrucha
|
Wysłany: Wto Lut 25, 2025 19:12 Temat postu: |
|
|
siemka, sorry za mały poślizg
Jeżeli chodzi o frekwencję to wydaje się, że była całkiem niezła, tzn hala wielka więc nie było ciasno, ale też nie miało się poczucia jakieś kompletnej pustki.
Na minus na hali był tylko mały automat, nie można było kupić wody, o piwku nie wspominając. Do tego na wejściu woda była zabierana...
"Pali się" to była prelekcja jakiegoś strażaka na temat zagrożeń pożarowych róznorakich, taka pogadanka dziwne to było, chyba inwencja oficjeli co siedzieli na trybunie VIP
A sam koncert spoko, bardziej "zwykły niż jakoś szczególny," zagrali większość hitów, kilka piosenek mniej oczywistych. W tle wizualizacje. Dawno nie byłem na koncercie EG więc dla mnie nowe jest to, że Kuba nie we wszystkich piosenkach lub też nie w całych korzysta z gitary (tylko wokal). Trochę szkoda, najlepsze momenty to jak wszyscy byli z instrumentem w ręku, kiedy Jacek mógł się popisywać na swoim wiośle. Reszta ekipy na moje ułomne ucho na poziomie! Z różnic to jeszcze każda piosenka miał dłużą zapowiedź i wprowadzenie przez Kubę. Gości w Bydgoszczy nie było.
Był mini sklepik dość drogi. Koszulki 150zeta, bluzy 300zeta jakieś pierdołki po 60zł.
Mogę napisać setlistę jak chcecie spolier dajcie znać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lut 25, 2025 19:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
W1tt
|
Wysłany: Wto Lut 25, 2025 20:51 Temat postu: |
|
|
Poproszę setlistę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pietrucha
|
Wysłany: Czw Lut 27, 2025 16:35 Temat postu: |
|
|
Intro z nadmorski wiatr
Wytrąciłaś
Włosy
Przewróciło
Ryba
Jestem z miasta
Radość
Dzieci
Człowiek z liściem
Ziemia
Koniec
Nie jestem sobą
Milion euro
Głowy Lenina/Putina
Najwyższa pora
Wiele razy
Żądze
Kiler
Bis a ty co
Bis Wszystko ch |
|
Powrót do góry |
|
 |
i.w.o.
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2025 19:41 Temat postu: |
|
|
Byłem w Poznaniu. Warto, świetne nagłośnienie, chórki, przyjemne dla oka wizualizacje. Słychać każdy instrument.
Tutaj trochę to słychać:
https://www.youtube.com/watch?v=FF0zBBr-27k |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pietrucha
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2025 19:39 Temat postu: |
|
|
Setlista ta sama co w Bydgoszczy? Był jakiś gość? W Warszawie na być Kazik |
|
Powrót do góry |
|
 |
i.w.o.
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2025 20:47 Temat postu: |
|
|
Pietrucha napisał: | Setlista ta sama co w Bydgoszczy? Był jakiś gość? W Warszawie na być Kazik |
Chyba podobna, drobne różnice, było "Nie pij Piotrek" zamiast "Wiele razy"; Piotr wyjątkowo nie zasiadł za perkusją, więc i w tym utworze klawisz łechtał ucho słuchacza.
Nie było gości, tylko przemiły chórek.
Do Warszawy się nie wybieram, może do Zielonej; najbardziej marzą mi się Katowice. Nigdy nie byłem w Spodku, a zobaczyć EG w takich okolicznościach przyrody byłoby ciekawie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2025 20:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |