|
ELEKTRYCZNE GITARY - oficjalne forum zespołu

|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
markos
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2012 10:32 Temat postu: Elektryczne Gitary w Limanowej 18.08.2012 |
|
|
W minioną sobotę w Limanowej, w ramach „Dni Limanowej”, odbył się koncert „Elektrycznych Gitar”, zespół dał znakomity koncert , widać było że jest w doskonałej formie, czego dowodem były brawurowe solówki jak zwykle świetny kontakt zespołu z publicznością i dobra zabawa.!
- Podziękowania dla zespołu, oraz jego menadżera za pomoc, życzliwość i rozmowę.
Setlista koncertu :
1) Człow„iek z liściem”
2) „Kładż się na glebę i leż”
3) „Ona jest pedałem”
4) „Marymoncki Dżon”
5) „Wyszków tonie”
6) „Chodzę i Tańczę”
7) „Jestem z miasta”
„ Całe życie mieszkam w klicie”
9) „Wytrąciłaś”
10) „Cyrk”
11) „Idę do pracy”
12) „Co ty tutaj robisz?”
13) „Nic mnie nie rusza”
14) „Przewróciło się”
15) „Kto ma klucze?”
16) „Serce jak pies”
17) „Doktor Dyzma”
1 „ Żądze”
19) „Koniec”
20) „Dzieci”
Bis :
„Nie pij Piotrek”
„Hej Józek”
* w utworze „Serce jak pies”, pojawiła się nowa zwrotka, która brzmi mniej – więcej tak:
„Patrzę na ciebie, przyjemnie jakoś jest,
Ładny krajobraz, a we mnie jakiś biez”
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2012 10:32 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Boro

Dołączył: 18 Wrz 2008 Posty: 477 Skąd: Ząbkowice Śląskie / Wrocław
|
|
Powrót do góry |
|
 |
i.w.o.
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2012 21:36 Temat postu: Re: Elektryczne Gitary w Limanowej 18.08.2012 |
|
|
Ja byłem w tym roku dwa razy, to oczywiście nie zagrali piosenki o blaszanych szczękach, ani psa... A w jakieś limie nowej to proszę bardzo. Czuję absmak, przerażający absmak!
markos napisał: |
„Patrzę na ciebie, przyjemnie jakoś jest,
Ładny krajobraz, a we mnie jakiś biez |
Bies chyba! Chyba, że chodzi, że bzy w nim kwitną, bo już sierpień taki rozgrzany i buchający.
limanowa.in napisał: | W czasie 1,5-godzinnej zabawy grupa nie zapomniała o swoich największych przebojach "Jestem z miasta", "Dzieci" Koniec" czy "Nie pij Piotrek" |
A już się bałem, że zapomną. Za to w zdjęciach ciekawostka: nowe wiosło Kuby. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Boro

Dołączył: 18 Wrz 2008 Posty: 477 Skąd: Ząbkowice Śląskie / Wrocław
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2012 23:20 Temat postu: Re: Elektryczne Gitary w Limanowej 18.08.2012 |
|
|
i.w.o. napisał: | Ja byłem w tym roku dwa razy, to oczywiście nie zagrali piosenki o blaszanych szczękach, ani psa... A w jakieś limie nowej to proszę bardzo. Czuję absmak, przerażający absmak! |
Bądźmy dobrej myśli!
i.w.o. napisał: | A już się bałem, że zapomną. Za to w zdjęciach ciekawostka: nowe wiosło Kuby. |
takie wiosło? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eb49ac80e86997c3.html _________________ http://www.lastfm.pl/user/kamilboro |
|
Powrót do góry |
|
 |
markos
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2012 14:23 Temat postu: |
|
|
sory za "literówkę", moja pomyłka  |
|
Powrót do góry |